Ми у Facebook
12.10.2014, 10:40

12 жовтня у Рівному - "Фотовернісаж на Покрову"

Все, що сприяє культурно-духовному розвитку — працює проти війни” - девіз 9 Міжнародного Салону художньої фотографії “Фотовернісаж на Покрову, 2014”. Відкриття фотовернісаж, який збере митців із 52 країн світу - вже 12 жовтня опівдні!
Це вже дев'ятий Міжнародний Салон художньої фотографії "Фотовернісаж на Покрову". Він став уже традиційною подією для усіх рівнян та гостей міста, які цікавляться фотомистецтвом.

Цьогоріч відкриття фотовиставки та нагородження переможців відбудеться 12 жовтня о 12 годині в Рівненському краєзнавчому музеї.


У Рівному відбувся рекордний "Фотовернісаж на Покрову"


У програмі спілкування з фотомайстрами України та зарубіжжя, культурна програма за участю Іванни Місюк та тріо “Лісова пісня” Рівненського МБК, етно-гурту “Дуліби” та Христини Панасюк, лотерея “Фортуна на Покрову” (призи від компанії "Профото", організаторів, студії "У фарватері істин"), на подвір’ї музею благодійна виставка-продаж творів майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, благодійний лот скульптура “Сонячний Ангел” Леоніда Гринбокого, смачний фірмовий торт та запашні чай, кава від “Світ чаю”.

Нагадаємо, що усі роки, крім 2013, Гран-Прі конкурсу - "Птах, що летить" - мандрував за кордон: до Ірландії, Італії, Німеччини, Китаю. У 2013 Гран-Прі залишився в Україні, а виборов його Володимир Поліщук (Бердичів, Житомирська область) за серію портретів.

Цьогоріч фотографія у Рівному об'єднала фотомайстрів з 52 країн світу!

Запрошуємо усіх на свято мистецтва!






На правах реклами