Ми у Facebook
12.10.2014, 15:10

Працівники Рівненської атомної електростанції пожертвували на АТО більше 1 млн гривень

Рівненські атомники пожертвували для української армії 1,35 мільйона гривень.
Як повідомляє прес-служба РАЕС, із початку конфлікту на Донбасі колектив станції відгукнувся на заклик перерахувати кошти на рахунки Міністерства оборони. Таким чином, Рівненська АЕС у квітні-травні переказала 635 тисяч гривень на матеріально-технічне забезпечення та 329 тисяч гривень на медичне забезпечення Збройних Сил.

Пізніше виявилася більш дієвою адресна допомога, коли в окремі військові формування передавалося певне спорядження. Так, за кошти атомників придбано два тепловізори та десять комплектів коліматорних прицілів.

З червня курування питанням допомоги воякам на передовій взяла на себе Кузнецовська міська організація афганців. За даними бухгалтерії РАЕС, на рахунок Кузнецовської Спілки афганців усього перераховано 492 тисячі гривень. На цю суму закуплено та передано військовим бронежилети, шоломи, камуфляжну форму, берці, продукти харчування, медичні аптечки, інструмент, казани. Петро Ширко каже, що наразі гостро стоїть питання забезпечення зимовим одягом, термобілизною, спальними мішками, шапками, рукавицями, а також паяльними лампами, бензопилами. Тому зараз проводиться активна підготовка до дев’ятої поїздки у зону військових дій.





На правах реклами