Ми у Facebook
12.10.2014, 12:39

Рівненщина: в області триває операція «Акциз»

У ході проведення операції «Акциз» співробітники податкової міліції Рівненщини встановили факт незаконного зберігання підакцизних товарів у приміщеннях одного з автомобільних гаражних кооперативів обласного центру.
Головне управління ДФС у Рівненській області повідомляє, що в ході огляду вилучено біля 500 л лікеро-горілчаних виробів, 2200 пачок сигарет та близько 400 л спирту. Загальна вартість вилучених товарів склала 104 200 гривень.

Законодавство України за здійснення подібної діяльності передбачає кримінальну відповідальність у вигляді штрафу від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

ГУ ДФС у Рівненській області звертається до жителів області: «шановні мешканці Рівненщини! Якщо вам стало відомо про факти продажу фальсифікованих алкогольних напоїв та тютюнових виробів, зателефонуйте у чергову частину оперативного управління ДФС у Рівненській області за номером (0362) 692-588. Від активної громадянської позиції кожного громадянина залежить, як швидко полиці магазинів та закладів громадського харчування області будуть очищені від контрафактної продукції».





На правах реклами