Ми у Facebook
12.10.2014, 11:22

Футбол. Напередодні матчу Україна - Македонія

Сьогодні, 12 жовтня, о 19:00 у Львові збірна України проведе свій 3-й поєдинок у відбірковому етапі Євро-2016. Пряма трансляція на каналах «Україна» та «Футбол 1».
Нагадаємо, перший матч українці програли вдома словакам, а в минулий четвер перемогла білорусів на виїзді. Сьогоднішній наш суперник – непоступлива збірна Македонії.

Україна (орієнтовний склад): Пятов - Федецький, Хачеріді, Кучер, Шевчук - Степаненко, Ротань - Ярмоленко, Едмар, Коноплянка - Зозуля

Македонія (орієнтовний склад): Пачовський - Рістовскі, Шиков, Мойсов, Цуцулі - Адемі, Глигоров - Трайковскі, Муар, Абдулрахімі - Яховіч

Футбол. Україна важко перемогла Білорусь [+Відео]

Передматчеві слова:

Михайло Фоменко, наставник збірної України:

«Збірна Македонії нічим не відрізняється від представників колишньої Югославії. У них гравці структурно сильні, загалом, це досить агресивна команда. Вони пресенгують своїх суперників, намагаються якнайбільше відбирати м'ячі в середній лінії. Команда створює небезпечні контратаки, там є хороші виконавці».

Бошко Джуровскі, наставник збірної Македонії:

«Звичайно, я поважаю фаворита матчу збірну України, але ми приїхали сюди із завданням домогтися потрібного нам позитивного результату. Ми відчуваємо впевненість в своїх силах, але гранично ясно, що шлях до успіху в цьому матчі лежить через серйозну боротьбу».

Прогноз OGO.ua 2:1





На правах реклами