Ми у Facebook
12.10.2014, 19:22

Порошенко прийняв відставку міністра оборони

Президент задовольнив рапорт про відставку міністра оборони України Валерія Гелетея. Про це йдеться в повідомленні на сайті глави держави.
"Президент наголосив, що настав час змінити керівництво військового відомства, - йдеться у повідомленні. - Петро Порошенко зазначив, що має намір вже завтра внести до Парламенту подання на призначення нового Міністра оборони України. Президент висловив сподівання, що його пропозиція буде підтримана 14 жовтня на сесії Верховної Ради . "Впевнений, що із голосуванням за кандидатуру нового міністра ми не зволікатимемо. Розраховую, що саме у вівторок воно відбудеться", - зазначив він.

У центрі Рівного виготовляли маскувальну сітку для армії

На переконання Глави держави, рішення щодо зміни очільника Міністерства оборони та низка інших кадрових рішень, зокрема, щодо звільнення керівництва Держприкордонслужби та утворення Комітету з питань розвідки і призначення його головою Ігоря Смешка, серйозно посилять силові структури і зміцнять обороноздатність України.

Як родичам зниклих у зоні АТО здати аналіз ДНК [+ПОРАДИ]

Нагадаємо, 47-річний уродженець Закарпаття генерал-полковник Валерій Гелетей обіймав посаду міністра оборони України з 3 липня 2014 року.





На правах реклами