Ми у Facebook
14.10.2014, 08:26

На Покрову у районах області пройдуть патріотичні фестивалі

Завтра, 14 жовтня, на Рівненщини відзначатимуть свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та 72-у річницю створення Української Повстанської Армії. Заходи пройдуть у всіх районах та містах області, а розпочнуться з богослужінь.
Зокрема, у Рівному о 10-тій годині обласні та міські керівники вшанують патріотів покладанням вінків та квітів до пам’ятного знаку «Загиблим за Україну» та до пам’ятника Климу Савуру.

Вшанують загиблих учасників визвольної боротьби в урочищі Гурби Здолбунівського району. А у Здолбунові покладуть квіти до Пам’ятного Хреста на місці розстрілу в’язнів НКВС. Після цього розпочнеться огляд стройового вишколу та патріотичної пісні серед учнів міських шкіл. А також, відбудеться районний фестиваль патріотичної пісні, посвята в соколята дитячої юнацької організації та виставка плакату за роботами Ніла Хасевича.

Дійство із вшанування Покрови Божої Матері, а також покладання гірлянд до пам’ятних знаків Покрови Божої Матері та Небесної Сотні відбудеться у Млинові.

Обласний фестиваль повстанської пісні «Повстанські ночі» за участю місцевих творчих колективів пройде у селі Гутвин Костопільського району.

На Покрову до Рівного з’їдуться лірники з усієї країни


Як у Рівному відзначатимуть свято Покрови


У Кузнецовську у палаці культури Рівненської АЕС пройде благодійна мистецька акція «Синам України». Кошти, зібрані під час мистецької акції, буде спрямовано для потреб військових у зоні АТО.





На правах реклами