Ми у Facebook
14.10.2014, 11:22

Корейці інвестують у Рівне 15 мільйонів доларів

Вчора, 13 жовтня, міський голова Рівного Володимир Хомко провів робочу зустріч з представниками компанії "MST Global inc.", які прибули до Рівного з Республіки Корея з метою домовитись про економічну співпрацю.
За результатами перемовин, учасники зустрічі підписали протокол про наміри спільної діяльності та співпраці між Рівненською міською радою та цією компанією.

Предметом переговорів стали інвестиції корейської сторони на придбання сучасних тролейбусів для міста Рівного і запровадження в обласному центрі "Єдиного електронного квитка" – єдиної універсальної системи обліку пасажироперевезень та грошових розрахунків.



У Рівному рекламують... відкачування нечистот

"Ця система дозволить при певному рівні інвестицій вирішити ряд проблем у транспорті, зокрема, контроль за оплатою проїзду, точний облік пасажиропотоків, формування на основі статистики оптимальних графіків руху, навантаження на маршрути, оптимальну вартість проїзду тощо", - підкреслив міський голова Рівного Володимир Хомко.

У державну власність повернули майно Рівненського тракторного заводу

Така система успішно працює у більшості розвинених країн світу.

Після узгодження пунктів остаточної угоди та проведення громадських слухань з цього приводу планується підписати відповідну угоду, якою передбачається інвестування з боку корейців в розмірі 15 мільйонів доларів на зазначені вище потреби.





На правах реклами