Ми у Facebook
22.10.2014, 10:10

Чим зігрітися, коли ще холодні батареї? [ОГЛЯД]

Найпопулярніші обігрівальні електричні ґаджети, які не тільки допомагають комфортніше пережити осінні холоди й хвороби, а й зекономлять кіловати електроенергії.
У міжсезоння, коли ще не розпочався опалювальний період, можна швидко і безпечно зігрітися за допомогою елементарної електричної грілки, ще й зекономити електроенергію, яку витратили б, “ганяючи” кондиціонер чи електрообігрівач.

Електрична грілка


В онлайн-продажу і магазинах медтехніки за 50-100 грн можна знайти вітчизняні електрогрілки харківського виробництва (розмір 50х35 см, потужність 40 Вт, автоматично відключається, є захист від перегріву).

Білоруська ГЭМР за 130-220 грн (залежно від розміру) теж непогано зігріє і при радикуліті, і при холодних батареях. Турецькі, більш презентабельного вигляду, коштують дорожче (від 380 грн). “Крута” швейцарська або німецька електрогрілка (3-5 температурних режимів, 100 Вт) в інтернет-магазинах коштує мінімум 460-650 грн.





Електрогрілка на весь зріст

Холодну самотню постіль перед сном зігріє електрична ковдра харківського виробництва за 160 грн або білоруська за Брендові електричні гаджети Beurer, Medisana, Gamma, Microlife, AEG не кожен може собі дозволити, бо коштують дуже дорого. Флісова односпальна ковдра з підігрівом Дормео пропонується за 1300 грн. Фірмовий медичний матрац з електричним обігрівом в інтернет-магазинах коштує від 900-1000 грн, простирадло з 9 температурними режимами для кожної зони — 1800 грн, а медична електрична ковдра — аж 2119 гривень!


Покривалом з підігрівом приємно побалувати себе, кохану. А діти, близькі подруги можуть “скинутись” на такий подарунок мамам і бабусям, наприклад, на ювілей.


Ґаджети “на любителя”


В інтернет-магазинах та на сайтах оголошень ми знайшли ще кілька цікавих, а для когось дуже дивних чи прикольних пропозицій:
Подушка на стілець з USB підігрівом — 145 грн
Електрична грілка для ніг - 600 грн
Накидка на стілець з електропідігрівом - 520 грн
Настінний обігрівач у вигляді панно (400 Вт) турецького виробництва - 450 грн
Турецький килим з підігрівом - 1000 грн
USB-рукавиці Rabbit USB Hands Warmer з грілкою - $22,5




ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Як підготуватися до осіннього похолодання і не захворіти [+ПОРАДИ]
Як утеплити вікна своїми руками [+ПОРАДИ]





На правах реклами