Ми у Facebook
17.10.2014, 17:35

Як замість політичної реклами можна було переобладнати армію [ІНФОГРАФІКА]

Народний депутат Юрій Благодир на своєму сайті розповів про те, скільки політикам обходиться політична реклама. Нардеп порівняв: скільки зброї, машин за ці кошти можна було б купити для української армії.
Політик впевнений, що у такий важкий для країни час, перевибори до Верховної ради могли б відбуватися і без надмірної політичної агітації. Натомість на ввулицях міста ми бачимо зовсім іншу ситуацію.

- Вибори у цей важкий час для країни теж обходяться дуже дорого: офіційні витрати держави складають майже мільярд гривень. Можливо, в масштабах цілої країни це не є критичною сумою, але за ці гроші можна було б купити, наприклад, 25 новеньких танків Оплот чи 3 нові винищувачі МІГ-29.

І якщо витрата державних грошей виправдовується об’єктивною необхідністю, то невиправдані розкоші політичних сил пояснити неможливо.Політики могли б кожного дня купувати десятки БТР, тепловізори, автомати та снаряди, лише відмовившись від реклами на телебаченні, - аналізує Юрій Благодир.

Рівняни заквасили 1,5 тонни капусти для бійців АТО [ФОТО]

- Та масштаби банкету під час чуми вражають. В рекламу на телебаченні партії викидають мільйони гривень кожного дня: лише 100 хвилин рекламного часу на телебаченні в прайм-тайм коштують 12 000 000 гривень. Навіть за поверховими підрахунками, політики могли б кожного дня купувати десятки БТР, тепловізори, автомати та снаряди, лише відмовившись від реклами на телебаченні.

Фото "кіборгів", які охороняють Донецький аеропорт [+Фото]

Крім того, нардеп наводить інфографіку, на якій видно, що політична реклама коштує більше, ніж переозброєння української армії.








На правах реклами