Ми у Facebook
17.10.2014, 11:37

Агентству моделей "Панна" - 18 років. Вітаємо!

Днями виповнилось 18 років з часу заснування у Рівному агентства моделей "Панна". Вітаємо наших давніх і постійних партнерів із днем народження!
Вікторія Дембіцька за 18 років роботи у сфері моди перетворила з Попелюшки на успішну модель десятки місцевих красунь. Серед її вихованок — моделі міжнародного рівня Лілія Боць, Соломія Згода, Анна Тарасюк, Дарина Сачук, Марія Хаврук та ще більше сотні відомих прізвищ.

Вікторія Дембіцька не тільки шукає нові обличчя, а й навчає їх, допомагає будувати модельну кар’єру. За 18 років не одна тисяча дівчат пройшли тут школу моделей. Моделі агентства "Панна" беруть участь у модельних заходах у різних країнах та містах світу. Добре знані рівненські красуні й на теренах України. Наприклад, саме агентство "Панна" офіційно представляє на Рівненщині Національний конкурс краси "Міс Україна". Чудово вправляється "Панна" і в проведенні місцевих модних подій, де спробувати свої сили можуть всі моделі.

До слова, найближчим часом "Панна" організовуватиме відразу дві модні події - конкурс серед випускників "Панна" "MISS & mini MISS PANNA MODEL STYLE 2014"та дитячий конкурс краси "Міні-міс і міні-містер Рівненщина-2014". Деталі - вже найближчими днями на OGO.ua.

Вітаємо агентство моделей "Панна" з 18-річчям і бажаємо нових успіхів усім, хто причетний до цього світу краси. Нехай ваша діяльність примножує красу і гармонію навколо, даруючи задоволення усім!

Юні випускниці школи моделей агентства "Панна"





На правах реклами