Ми у Facebook
21.10.2014, 10:46

Рівненщина: 15 тисяч сімей отримали житлові субсидії

Для 14 тисяч 700 сімей Рівненщини вже призначені житлові субсидії, повідомили в департаменті соціального захисту населення Рівненської ОДА.
Урядом прийнято ряд змін до законодавчих актів, якими забезпечується призначення житлової субсидії. Так Постановою Кабінету Міністрів України від 06.08.2014 № 409 „Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування” затверджено соціальні норми житла (для оплати користування житлом, централізованого та індивідуального опалення) та соціальні нормативи користування житлово-комунальними послугами (централізоване постачання холодної і гарячої води, централізоване водовідведення, електропостачання, газопостачання, вивезення побутових відходів) для надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.

На Рівненщині 7 тисяч 700 родин отримуватимуть субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, ще 7 тисяч – на придбання твердого палива і скрапленого газу.

- Разом з тим, в департаменті прогнозують, що впродовж опалювального сезону 2014-2015 року житлову субсидію отримуватимуть 30-34 тисяч сімей Рівненщини, - повідомляє прес-служба Рівненської ОДА. - Загалом цьогоріч для надання субсидій з державного бюджету для малозабезпечених сімей Рівненщини передбачено 64 мільйони гривень.

Статті до теми:

Встановлення лічильників тепла в квартирі

Чи можуть жителі Рівненщини розраховувати на компенсації за перехід на негазові котли?

Міська влада Рівного не обиратиме фірми, що встановлюють лічильники





На правах реклами