Ми у Facebook
21.10.2014, 14:30

Сьогодні рівнянкам розкажуть, як зберегти красу та молодість у будь-якому віці

"Школа здоров'я" продовжує свою роботу. На минулих зустрічах розповідали про осінню депресію, правильний догляд за волоссям, а цього разу тема, яка цікавить усіх жінок, - збереження краси та молодості у будь-якому віці.
Жінки – істоти, сповнені материнською турботою і увагою до всіх своїх ближніх і готовністю до цілодобової самопожертви заради усіх і кожного. Але, на жаль, дуже часто вони обділяють цією увагою і турботою самих себе, недоїдаючи, недосипаючи, легковажно ставлячись до свого власного тіла і здоров'я.

І сумна українська статистика жіночих захворювань і передчасних смертей свідчить про те, що за цю неуважність і легковажність щодо свого здоров’я, потім дорого платять не тільки самі жінки, але і їх близькі, заради яких усі ці жертви роками приносились і виявились абсолютно марними.

Щоб забути про осінню депресію, більше спілкуйтеся з людьми [+ПОРАДИ]

А проблема у більшості випадків вирішується досить легко. Потрібно лише отримати потрібні знання про особливості свого організму, загрози і небезпеки, які можуть зустрітись у тому чи іншому жіночому віці або стані, і періодично робити зовсім нескладні профілактичні кроки, щоб взагалі виключити виникнення непотрібних проблем зі здоров’ям.

Саме про це і буде вестись відверта жіноча розмова на наступному занятті ШКОЛИ ЗДОРОВ’Я ХХІ сторіччя.

ЗДОРОВ’Я І МОЛОДІСТЬ ЖІНКИ У БУДЬ-ЯКОМУ ВІЦІ.

ЩО ЖИТТЄВО НЕОБХІДНО ЗНАТИ ЖІНЦІ

ПРО СВІЙ ОРГАНІЗМ?


Особливо потрібна ця інформація молодим жінкам, які планують у майбутньому стати мамами, жінкам при надії, жінкам предклімактеричного віку, жінкам, у яких підростають донечки і онучечки.

І, як завжди, реальні життєві історії, питання-відповіді, обмін думками, приємне спілкування.

Місце і час зустрічі:
21 жовтня 2014 року м. Рівне, вул. С.Петлюри, 2
18-00 (починаємо о 18-15)
Участь абсолютно безкоштовна, без обмежень віку і статі.






На правах реклами