Ми у Facebook
21.10.2014, 10:40

Футбол. Ліга Чемпіонів. «БАТЕ» - «Шахтар». Напередодні

Сьогодні, 21 жовтня, о 21:45 відбудеться поєдинок між двома чемпіонами своїх країн – білоруським «БАТЕ» та донецьким «Шахтарем». Пряма трансляція матчу на телеканалі 2+2.
Чемпіон України розпочав турнір з двох нічийних результатів. Виїзд у Більбао розцінюється як позитивний (0:0), а ось домашній поєдинок з португальським «Порту» міг закінчитися набагато краще (2:2). Безперечно, Гірникам потрібно брати максимальну кількість очок у матчі з білорусами.

БАТЕ (орієнтовний склад): Черник - Хагуш, Поляков, Тубіч, Младенович - А.Володько, Яблонський - Гордійчук, Карницький, М.Володько - Сігневіч

Шахтар (орієнтовний склад): Пятов - Срна, Кучер, Ракицький, Азеведо - Степаненко, Фернандо - Дуглас Коста, Алекс Тейшейра, Тайсон - Луїс Адріано

Травмовані: Філіпенко, Родіонов (БАТЕ)

Дискваліфіковані: немає

Передматчеві слова:


Мірча Луческу, «Шахтар»


«Команда грає в вертикальний футбол. У них добре організований командний пресинг, вони залишають супернику мало вільного простору. Невипадково їм вдалося обіграти «Атлетик». А поєдинок з «Порту» був лише неприємним епізодом. Виступи «БАТЕ» в чемпіонаті підтверджують клас нашого суперника».

Олександр Єрмакович, «БАТЕ»


«Луческу - тренер, який досяг багато чого. У нього є чому вчитися. Відчуваю велику повагу до цього фахівця і можу сказати про нього тільки хороше. Думаю, такого тренера, як Луческу, важко чимось здивувати. Від нас вже чекають будь-яких рішень і за складом, і за грі».

Прогноз OGO.ua 0:1

Див. також:

Футбол. Ліга Чемпіонів. «Шахтар» на останніх секундах втрачає перемогу над «Порту» [+Відео]

У домашній стадіон донецького «Шахтаря» влучив снаряд [+Фото]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ