Ми у Facebook
22.10.2014, 12:00

Подробиці вчорашньої пожежі в центрі Рівного

У вівторок, 21 жовтня, об 11:46 до оперативно-диспетчерської служби ГУ ДСНС у Рівненській області за телефоном «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку Рівного на вулиці Соборній, 102.
Відразу на місце виклику було направлено три відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.

ГУ ДСНС у Рівненській області повідомляє, що пожежа сталася на горищі 2-поверхового житлового будинку. Існувала реальна загроза поширення вогню по дерев’яних конструкціях перекриття на значну площу. Також у небезпеці опинилися розташовані впритул сусідні житлові та адміністративні будівлі.

Людей у квартирі, над якою вирувало полум’я, не було. Вогнеборці подали на гасіння пожежі з двох сторін два водяні стволи. Тим часом, інші рятувальники провели евакуацію із задимленого середовища двох мешканців сусідніх квартир.

О 12:07 пожежа була локалізована, а о 13:15 повністю ліквідована. Вдалося запобігти поширенню вогню на житлову площу та речі мешканців. За попередніми даними, пожежа сталася внаслідок перегріву печі.

Див. також:


В центрі Рівного - димова завіса [ФОТОФАКТ] [+Фото]






На правах реклами