Ми у Facebook
22.10.2014, 13:30

На Рівненщині триває підготовка рот охорони та загонів оборони

На базі Рівненського обласного комісаріату завершилися заняття з керівним складом районних військових комісаріатів, рот охорони та загонів оборони з підготовки особового складу.

Під час занять ми врахували та застосовували досвід бійців Антитерористичної операції, - зазначив керівник занять майор Олександр Гурко. – Ми акумулювали кращі відомі нам практики, залучили викладачів кафедри військової підготовки НУВГП аби дати людям ті теоретичні знання і практичні навички, які знадобляться під час застосування за призначенням.

Планується, що військовослужбовці, які пройшли підготовку, відпрацюють ці навики з ротами охорони та загонами оборони у всіх районах області.

- Усю свою діяльність ми вибудовуємо у відповідності до реалізації мирного плану Президента України. Ми очікуємо, що підготовка рот охорони та загонів оборони дозволить не лише підвищити обороноздатність Рівненської області, важливих об’єктів та цивільного населення, а й сприятиме популяризації військової служби і патріотичному вихованню молоді у майбутньому, - розповів т.в.о. Рівненського обласного військового комісара Андрій Пінчук.

За матеріалами регіонального медіа-центру Міністерства оборони України

Статті по темі:

На сході поранили бійця ОК «Північ»

Рівняни заквасили 1,5 тонни капусти для бійців АТО [ФОТО]


Парламент має забезпечити участь у виборах воїнів АТО - Петро Порошенко


Як замість політичної реклами можна було переобладнати армію [ІНФОГРАФІКА]





На правах реклами