Ми у Facebook
23.10.2014, 09:48

Рибачок пообіцяв, що в школах та садочках Рівненщини буде тепло вже в п’ятницю

Рівненщина готова до включення тепла. Вже запущено до опалення 17 відсотків шкіл, 31 відсоток дошкільних закладів, 22 відсотки медзакладів. А вже до п’ятниці усі об’єкти соціальної сфери області будуть з теплом.
Про це доповів голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок на селекторній нараді з регіонами щодо початку опалювального сезону під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка.

За словами голови ОДА, в усіх райдержадміністраціях Рівненщини прийняті розпорядження щодо початку опалювального сезону.

«Разом з тим, проводиться робота щодо включення житлового сектору Рівненщини. До суботи близько 100 відсотків будинків будуть з теплом», - зазначив Сергій Рибачок.

Під час селекторної наради прем’єр-міністр України наголосив на необхідності приділити особливу увагу підключенню опалення в лікарнях, дитячих садках та школах: «Потрібен особливий контроль керівників обласних державних адміністрацій, керівників районів, щоби на технічному рівні Також Арсеній Яценюк доручив щотижня проводити селекторні наради з керівниками ОДА для оперативного інформування, «як відбувається робота по забезпеченню теплом і світлом та розрахунками за світло і тепло».

Сатті по темі:



Опалювальний сезон на Рівненщині розпочався: тепло не у всіх



Рівненщина сама визначить, коли розпочати опалювальний сезон





На правах реклами