Ми у Facebook
23.10.2014, 07:40

Гороскоп на 23 жовтня: нові ризики та можливості

Несприятливий період для здоров`я. Нові важливі справи краще не починати. Саме час робити висновки й очищатись від усього зайвого й непотрібного.
Астрологічний прогноз: 23 жовтня 2014, четвер.

29 місячна доба. Місяць у знаку Терезів/Скорпіона (четверта чверть, спадає). Кільцеве сонячне затемнення (23:44).

З точки зору астрології на більшість із нас чекають напружені день та ніч. Ймовірні безсоння, нервове збудження, погіршення самопочуття.

Щоправда, активних самодостатніх особистостей не лякають ні години «чорного Місяця» у «сатанинську» 29 місячну добу, ні наближення сонячного затемнення, ні народження Молодика. Для рішучих лідерів та сміливих авантюристів це нові можливості у бізнесі та кар’єрі, найзручніший момент приготуватися до важливих змін і навіть змінити своє життя.

І все ж під впливом настрою не варто приймати рішення й підписувати документи. Ймовірні помилки, прорахунки, аварійні ситуації. А незаплановані покупки, швидше за все, розчарують й даремно спустошать гаманець.

Будьте уважні в усьому, перевіряйте інформацію, контролюйте свої емоції, слова та дії. Перш ніж щось сказати й зіпсувати, зупиніться, прислухайтесь до власної інтуїції. Або мовчки порахуйте хоча б до 7.

Ввечері та вночі краще утриматися від поїздок та гучних вечірок. Стережіться нетверезих та неадекватних людей!

Сьогодні посилиться сексуальна привабливість і потяг до осіб протилежної статі та грішних задоволень. Ймовірні відверті зізнання, бурхливі сцени ревнощів, авантюрні пригоди, які запам`ятаються надовго…

Сьогодні найщасливішими будуть міцні родини і по-справжньому закохані пари. І взагалі, думки та дії, спрямовані на добро та позитив, мають ще одну велику силу - пом’якшити негативні тенденції цього не зовсім спокійного дня та ночі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Сонячне затемнення 23 - 24 жовтня: чого чекати і боятися
Гороскоп на тиждень 20 – 26 жовтня
Що можна і чого не можна, коли Місяць - молодик?
Магія молодого Місяця: прикмети, сни та замовляння
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами