Ми у Facebook
24.10.2014, 09:13

Коли на Рівненщині чекати снігу

Прогноз погоди не тішить – зовсім згодом варто готуватися до того, щоб грітися біля грубок чи радіаторів опалення. На цьому тижні синоптики прогнозують на Рівненщині мокрий сніг.
Прогнози погоди, які з'явились цими днями в інтернеті, здивували багатьох: деякі українські сайти прогнозують сніг у п’ятницю, та мороз -19 на вихідні. Тоді коли американські синоптики обіцяють лише дощ зі снігом та максимально низьку температуру до -11 ºС.
Нагадаємо, більшість народних синоптиків, вчених-кліматологів та астрологів стверджують, що цьогоріч зима прийде досить рано, буде зі снігом та буревіями, часом аномально холодною і затягнеться надовго. 

Прогноз погоди з сайту Метеостанції Рівне


23 жовтня погодними процесами керуватиме циклон. Передбачаються некомфортні погодні умови. Дощ, місцями сильний дощ, а у вечірні години і з мокрим снігом. Вітер західний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с, пориви до 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби +3…+8ºС. Атмосферний тиск буде слабо рости.

24 жовтня
 очікуються опади переважно у вигляді мокрого снігу. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний, 5-10м/с. Температура повітря вночі 0..-5ºС, вдень +1..+6ºС. Атмосферний тиск буде слабо рости.

Вихідними 25-26 жовтня холодний антициклон з півночі зумовить холодну без опадів погоду. Температура повітря вночі  -2..-7ºС, вдень +1..+6ºС. Атмосферний тиск суттєво не зміниться.

Статті до теми:

Яка буде зима 2015: прогнози синоптиків, погодні прикмети

Передбачення і пророцтва на 2015 рік





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ