Ми у Facebook
26.10.2014, 14:17

Рівне: жінка одним ударом в груди вбила свого чоловіка [Фото+Відео]

Під час сімейного конфлікту 52-річна рівнянка захищаючись вдарила свого чоловіка ножем в грудну клітку, внаслідок чого він помер.
Рівнянка сама зателефонувала до міліції та повідомила про вбивство свого чоловіка. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та керівництво міськвідділу міліції й медичні працівники.

- У помешканні правоохоронці виявили тіло 52-річного Володимира без ознак життя з ознаками насильницької смерті. Наразі встановлено, що між подружжям виникла сімейна сварка на побутовому ґрунті. Під час суперечки чоловік схопив жінку за шию та почав душити, - повідомила Надія ЮРЧУК з Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області. - Наталія обороняючись завдала чоловікові удар ножем в ліву сторону грудної клітки. Медики намагалися врятувати чоловіка, але їхні зусилля виявилися марними. Під час надання медичної допомоги потерпілий помер.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування під час якого будуть встановлені усі об’єктивні обставини даної події.






Відео Рівне 1



Статті до теми:

У Рівному - смертельна ДТП: "Мерседес" збив жінку

На Рівненщині директор присвоїв собі 407 000 гривень





На правах реклами