Ми у Facebook
24.10.2014, 10:05

Купівля б/у автомобіля: як не стати жертвою шахраїв

Сьогодні придбання автомобілів з пробігом у багатьох українців викликає невпевненість та недовіру – як до продавців таких авто, так і до технічного стану транспортних засобів.
Та насправді, імовірність покупки несправного або пошкодженого автомобіля можна дуже легко уникнути, якщо купувати авто в надійному місці, де ви будете впевненими в якості авто, матимете відкриту і повну інформацію про його технічний стан, а оформлення буде максимально прозорим.

Віднедавна рівненські автолюбителі мають чудову альтернативу придбання якісних та перевірених автомобілів з пробігом, адже група компаній Автоград, яка має великий досвід продажу нових авто, розпочала новий напрямок діяльності: продаж автомобілів, які були у вжитку.

Переваги програми «Автомобілі з пробігом у Автограді»:

Якість. Всі автомобілі, що продаються в рамках послуги «Автомобілі з пробігом», проходять ретельний технічний контроль та передпродажну підготовку. Ви завжди будете мати відкриту інформацію про технічний стан авто, адже сервісні центри Автограду мають доступ до спеціалізованого програмного забезпечення, яке дозволяє не лише визначити «рідний» пробіг автомобіля, але й перевірити ряд інших, не менш важливих показників.

Широкий вибір. Автоград пропонує клієнтам лише найкращі б/в автомобілі різних марок з перевіреною історією походження та обслуговування.

Юридична прозорість. Продаж авто з пробігом оформляється фактично так само як і продаж нового автомобіля. Так як ви купуєте авто у офіційному автоцентрі, то все відбувається абсолютно прозоро.

Ціна. Незважаючи на те, що автомобілі б/в реалізовуються в автоцентрі, це ніяким чином не впливає на їхню ціну в напрямку здорожчання, чого часто побоюються клієнти. Навпаки – за рахунок великого трафіку клієнтів у Автограді та оборотності коштів ми можемо запропонувати вам конкурентну ринкову ціну.

Додаткові послуги:
страхування, покупка в кредит на вигідних умовах, постановка і зняття автомобіля з обліку, установка додаткового обладнання та багато іншого.

Окрім придбання автомобіля б/у в Автограді у вас також є можливість скористатися програмою Trade-In. Вона передбачає два варіанти - обмін вашого попереднього б/у автомобіля на новий з автосалону або ж на інший б/у автомобіль з доплатою. Консультанти Автограду постійно працюють з великою базою автомобілів з пробігом, які виставляють на продаж наші клієнти, тому завжди запропонують варіант, який вас влаштує.

Перевагою послуги Trade-in є принцип «єдиного вікна», тобто повний цикл послуг по купівлі-продажу автомобіля, який ви отримуєте в одному автоцентрі. Вам не потрібно самостійно займатися продажем автомобіля, витрачаючи при цьому багато часу та ризикуючи постраждати від шахраїв, які працюють на вторинному ринку автомобілів. Для Trade-In в Автограді обмежень по бренду автомобіля, моделі чи країні-виробнику немає. Послуга доступна як для фізичних, так і юридичних осіб.

Завітайте до автомобільного містечка Автоград та ознайомтесь з цінами, характеристиками представлених вживаних автомобілів, дізнайтесь про оснащення та переконайтесь у гарному технічному стані представлених авто. Спеціалісти з продажу здійснять оформлення необхідних реєстраційних документів та проконсультують з усіх супутніх питань.

Дізнайтесь більше на сайті Автограду або за телефонами (0362) 46-06-06 та (096) 811-15-30.





На правах реклами