Ми у Facebook
24.10.2014, 12:10

На Західній Україні випав перший сніг [+Фото]

В Івано-Франківську, на Львівщині і в Тернополі вранці 24 жовтня випав перший сніг. Натомість у Рівному - холодна вітряна суха погода й наближчими днями опадів не передбачається. Але потягне арктичним холодом.
“Як і передбачали синоптики, в ніч з 23-го на 24-те жовтня в Івано-Франківську випав перший сніг. Більше того, снігопад триває. На вулицях ожеледиця, а дерева та дахи будинків - у снігу”, повідомила Агенція новин Фirtka.if.ua.


Фото Фirtka.if.ua.

Фото Фirtka.if.ua.

А в горах, зокрема в Яремчі та Ворохті на Івано-Францівщині, хурделиця - сніговий покрив уже сягає від 5 до 10 см. В області оголошене штормове попередження.

Першим мокрим снігом рано-вранці 24 жовтня засипало і Тернопіль, повідомляє infoprostir.te.ua.



Як інформує Тернопільська Липа, подекуди на вулиці уже починає утворюватись ожеледь, а от в центрі міста проблема протилежна – калюжі та болото, які не так вже і просто оминути.



Очікується, що температура буде знижуватись до -6 і на дорогах буде ожеледиця. Також, як повідомляють у соціальних мережах, в день першого снігу подекуди у Тернополі утворились затори.

На Львівщині сніг вранці 24 жовтня випав у Стрийському районі, повідомляє сайт Твоє місто. У Львові синоптики також прогнозують мокрий сніг та ожеледицю, а також пориви холодного східного вітру 15-17 метрів за секунду.


А так виглядає 24 жовтня 2014 популярний серед лижників Драгобрат у Рахівському районі Закарпаття. Фото із сайту novezakarpattya.com


Як повідомляє Метеостанція Рівне, вдень у п'ятницю, 24 жовтня, на Рівненщині без опадів. Вітер східний, 7-12 м/с, місцями пориви до 15-20м/с. Температура повітря вночі 0..-5ºС, вдень -1..+4ºС. Атмосферний тиск буде інтенсивно рости.

У суботу, 25 жовтня, буде посилюватися вплив антициклону з півночі. Очікується суха та холодна погода. Вітер південно-східний, 7-12м/с. Температура повітря вночі -3..-8ºС, вдень 0..+5ºС.
Атмосферний тиск буде слабо рости.

У неділю, 26 жовтня, опади не очікуються. Вітер південно-східний, 7-12м/с. Температура повітря вночі -3..-8ºС, вдень +2..+7ºС. Атмосферний тиск буде слабо рости.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
У Білорусі пішов перший сніг [+Фото]
Яка буде зима 2015: прогнози синоптиків, погодні прикмети





На правах реклами