Ми у Facebook
25.10.2014, 07:40

Гороскоп на 25 жовтня: на низькому старті

Час змінювати себе і своє життя й по-новому будувати стосунки зі своїм найближчим оточенням. А для цього треба прислухатись і до голосу свого розуму, і до поклику серця.
Астрологічний прогноз: 26 жовтня 2014, субота.

3 місячна доба. Місяць у знаку Скорпіона (перша чверть, спадає).

Сьогодні хоч трохи відірвіться від роботи й кар’єри і приділіть більше уваги домашнім справам, своїй родині, близьким людям, а особливо дітям, молодшим братам та сестрам.

Подбайте про здоров`я, одягайтесь тепліше і більше рухайтесь.

Різкі слова та рішучі кроки навряд чи дадуть потрібний результат. Швидше навпаки. Але просто сидіти склавши руки не можна. Тимчасове затишшя у справах необхідне, щоб подумати, зорієнтуватися у непевних обставинах, чітко все проаналізувати й спланувати, змінити тактику, зберегти контроль над ситуацією. А для битви за місце під сонцем прийде свій час. І дуже скоро…

Найкраще підуть справи, не пов’язані з грошима та майном. Буде цікаво спостерігати за новинами та незнайомими людьми. Не виключені геніальні ідеї.

Вечір непогано провести з коханими, або ж зі старими знайомими та давніми друзями. Буде приємно згадати минуле й помріяти, яким хочете бачити майбутнє.

Уважно вислухайте будь-які пропозиції, не бійтесь критики та претензій. А інтуїція підкаже, що з них прийняти, а що тихенько проігнорувати.

І не забудьте, що завтра, 26 жовтня, о 04:00 - перехід на зимовий час. Це означає, що треба перевести стрілки годинників і перелаштувати деякі електронні пристрої та гаджети на 1 годину назад (має бути 03:00) і поспати на годинку більше. Дехто завбачливо робить це заздалегідь, ще ввечері )

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 20 – 26 жовтня
Ежедневный лунный гороскоп покупок

Фото із сайту icvector.com





На правах реклами