Ми у Facebook
26.10.2014, 16:11

ДАІ Рівненщини розшукала водія, який скоїв ДТП і втік з місця пригоди

Лише кілька годин знадобилось працівникам ДАІ Рівненщини, щоб розшукати водія автівки, який підозрюється у скоєнні смертельної ДТП.
Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області повідомляє, що 15 жовтня, близько 1.00, працівники відділення ДАІ з обслуговування Дубровицького району отримали повідомлення про те, що в с. Великі Озера Дубровицького району невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на 42-річного пішохода, місцевого жителя.

Після скоєння наїзду невідомий водій з місця пригоди зник. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці.

На розшук водія було орієнтовано весь особовий склад Дубровицького району та наряди ДАІ сусідніх районів, які у цей час несли службу по забезпеченню безпеки дорожнього руху.
О 6-ій годині ранку в селі Єльне Рокитнівського району нами ДАІ розшукало автомобіль «Опель Астра» та водія, 22-річного місцевого жителя, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні ДТП.



Автомобіль та водія працівниками Державтоінспекції було доставлено в Дубровицький райвідділ міліції.тВідомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ч 2 ст 286 ККУ. Ведеться слідство.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ