Ми у Facebook
26.10.2014, 09:10

Прес-центр АТО: на Донбасі відносно спокійно, українські військові наглядають за дільницями

Минула ніч на сході пройшла спокійно, будь-яких обстрілів українських підрозділів не було.
Як повідомляє прес-центр АТО, українські військові продовжують виконувати визначені завдання шляхом несення служби на блокпостах, опорних пунктах та спостережних постах, охороняють та обороняють стратегічні об’єкти. В посиленому режимі сили АТО забезпечують громадський порядок, в тому числі на виборчих дільницях; спрямовують свої зусилля на забезпечення безпеки мирних мешканців на підконтрольних територіях.

Донецький аеропорт, райони поблизу Дебальцевого, Маріуполя та Смілого підконтрольні силам АТО. Бойовики продовжують активно використовувати БПЛА для розвідки наших позицій. В різних районах ми виявляємо вогневі точки снайперських груп неконтрольованих збройних формувань, проводиться контр снайперські заходи.

В той час організатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук у своєму Facebook написав, що минула доба в зоні АТО була відносно спокійною, зафіксовано понад 15 обстрілів позицій сил антитерористичної операції.

Зокрема, 6 разів атаковано опорний пункт поблизу н.п. Нікішино, тричі бойовики обстріляли околиці Дебальцевого, двічі завдавалися вогневі удари по н.п. Чернухіно, Золоте й Авдіївка. Із мінометів було обстріляно аеропорт у Донецьку.





На правах реклами