Ми у Facebook
26.10.2014, 09:17

Рівняни, прийдіть на вибори і проголосуйте!

26 жовтня Україна обирає новий склад Верховної Ради. OGO.ua закликає всіх інтернет-користувачів взяти участь у голосуванні і зробити свідомий вибір!
Думаєте знехтувати волевиявленням? Згадайте: цієї зими герої Небесної Сотні віддали життя за наше право бути вільними і робити свій вибір не під диктовку Януковича чи Кремля.

Лякає холод на вулиці? Подумайте про хлопців в АТО - їм холодніше. Вони відстоюють незалежність і територіальну цілісність нашої держави, а інші в цей час нехтують правом обрати для неї владу.

Сьогодні ми маємо вибір, він достатній, і ми вільні в цьому виборі. Так, ідеальних партій і політиків немає, як немає і ідеальних людей в житті. Але все одно як у житті, так і в політиці, є ті, чий набір якостей і конкретних справ дозволяє відчути певний рівень довіри. Тож дослухайтесь до свого розуму, подумайте, ще раз проаналізуйте, зважте, згадайте про тих, хто не дожив до цього дня, але прагнув, щоб ми жили у вільній державі. Попросіть у Бога миру для нашої держави і розуму для тих, хто визначає її долю. І проголосуйте. Бо сьогодні в руках у кожного з нас - маленька частинка долі нашої великої єдиної України. Тож розпорядімося нею мудро!



Статті до теми:

Список кандидатів у 152 виборчому окрузі (місто Рівне)

Позачергові вибори до парламенту: інструкція виборцю





На правах реклами