Ми у Facebook
15.11.2014, 17:12

Сьогодні Макс Барських та "МЕГАПОДІЯ" запрошують рівнян на вечірку [+Відео]

Святкова агенція "МЕГАПОДІЯ" спільно з головним танцювальним телеканалом країни "Music Box", з нагоди сьомої річниці телеканалу, організовує серію гарячих вечірок містами України. Одна з таких вечірок пройде 15 листопада у рівненському нічному клубі "Лагуна".
Вітати з Днем народження телеканал "Music Box" у Рівному буде секс-символ українського шоу-бізу Макс Барських. Виконавець був визнаний кращим українським артистом за версією MTV Europe Music Awards.

Улюбленцю багатьох дівчат складе компанію запальне тріо "Mirami". Енергійний та позитивний колектив був створений для того, щоб дарувати приємні враження своїм прихильникам. Дебютували дівчата в українському шоу-бізнесі з піснею "Сексуальна".

За мікрофоном гостей розважатиме ведучий "Weekend Show" на Music Box - вкрай позитивний персонаж з нескінченним потоком божевільних ідей Алєкс Лєбєдєв.

Святкова агенція "МЕГАПОДІЯ", яку очолює Роман ЯВОРСЬКИЙ, обіцяє рівнянам одну із найкращих драйвових клубних вечірок року, а також масу сюрпризів та святковий торт. Всі заходи, організовані "МЕГАПОДІЄЮ", завжди проходять на найвищому рівні. У цьому рівняни та мешканці інших міст України вже неодноразово мали змогу переконатися. Для прикладу, більш ніж вдало пройшов концерт 13 вересня на стадіоні "Мототрек" за участю гуртів "Дзідзьо", "Антитіла" та хіп-хопера Вови зі Львова.

Партнером заходу є найбільша інтернет-спільнота міста "Типове Рівне".

Квитки на вечірку можна придбати у ПАБі "Yellow Submarine".

Вартість квитків:
попередній продаж - 100 гривень;
у день концерту - 130 гривень.

За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном: +38 (0362) 63-41-11



Матеріали до теми:

Макс Барскіх у Рівному: фоторепортаж


ВІДЕО: Макс Барскіх у Рівному заспівав українською


ВІДЕО: VovaZIL`Vova на "МЕГАПОДІЇ" у Рівному: "Чистий спирт", "Шаленію-божеволію"

ВІДЕО: Освідчення в коханні на "Мегаподії" у Рівному





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ