Ми у Facebook
31.10.2014, 08:40

Сьогодні у Рівному виступить відомий український піаніст-неокласик Єгор Грушин

Єгор Грушин вирушить у всеукраїнський концертний тур в підтримку свого нового альбому «DOMINICANO». Восени композитор відвідає 8 міст країни, де презентує власні композиції, що увійшли до свіжої платівки. Завітає Єгор Грушин і у Рівне.
Організатором туру є львівське концертне агентство LaFest Production. Разом із Єгором Грушиним на одній сцені виступатимуть Роксолана Пахолків (віолончель) та Анна Бура (скрипка), які є неодноразовими лауреатами міжнародних музичних конкурсів. Поєднання цих інструментів органічно доповнить фортепіанні партії та надасть їм нового мелодійного звучання.

Концерт у Рівному відбудеться 31 жовтня о 19:00 у Залі камерної та органної музики. Виконавці обіцяють гостям неповторну атмосферу та справжнє естетичне задоволення від якісної інструментальної музики.

Анонс концертів у Рівненській обласній філармонії на вересень [+Фото]

Нагадаємо, що Єгор Грушин входить до списку ТОП-200 найкращих неокласичних композиторів за версією міжнародного порталу Reverbnation. В 2012 році видав свій дебютний інструментальний альбом «Inside», а в 2013 році випустив нову платівку «Absolution».

Фільм “Поводир” переміг у національному відборі на “Оскар”



ВАРТІСТЬ КВИТКІВ:

партер:
- 2-4 ряди - 80 грн.
- 5-8 ряди - 70 грн.
- 9-16 ряди - 60 грн.

Телефон для довідок та замовлення квитків: 0962871755 або oleksiy_samchuk





На правах реклами