Ми у Facebook
31.10.2014, 13:25

Президент звільнив голову Корецької райдержадміністрації [+ДОСЬЄ]

На виконання Закону "Про очищення влади" Президент України Петро Порошенко звільнив голову Корецької РДА.
Президент Петро Порошенко звільнив голову Корецької районної державної адміністрації Рівненської області Михайла Волинця. Про це йдеться в розпорядженні глави держави №1225 від 30 жовтня.

Закон "Про очищення влади" (про люстрацію) визначає правові та організаційні засади проведення перевірки державних службовців та прирівняних до них осіб, посадових осіб органів місцевого самоврядування «з метою відновлення довіри до влади та створення умов для побудови нової системи органів влади у відповідності до європейських стандартів».

Відповідно до закону, їм заборонено працювати на держслужбі протягом 10 років.

Як повідомляло агентство, раніше Порошенко звільнив 30 голів райадміністрацій в 7 областях в порядку люстрації.

Досьє


Волинця Михайла Степановича відповідно до розпорядження Президента України від 18 січня 2013 року №47/2013-рп призначено головою Корецької районної державної адміністрації.

Волинець В.М. народився 24 серпня 1973 року в м. Сусуман Магаданської області (Росія).

У 1995 році закінчив Чернівецький державний університет за спеціальністю „Історія”.

Трудову діяльність розпочав на посаді головного спеціаліста обласного центру патріотично-військового виховання дітей та молоді при управлінні у справах молодіжної політики облдержадміністрації з вересня 1995 року.

У лютому 1996 року був переведений в управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації на посаду головного спеціаліста.

У серпні 1998 року призначений заступником начальника управління у справах сім’ї та молоді.

На посаді начальника управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Волинець М.С. працює з 10 травня 1999 року, а з 24 грудня 2005 року у зв’язку з реорганізацією управління переведений на посаду начальника відділу у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації.

У 2002 році Волинцю М.С. присуджена Премія Кабінету Міністрів України „За внесок молоді у розбудову держави”.

У 2003 році нагороджений орденом „За заслуги” ІІІ ступеня за значний особистий внесок у реалізацію державної політики стосовно дітей, молоді, сімей та жінок.

У 2005 році нагороджений Почесною відзнакою „За активну громадську діяльність” Міністерства України у справах сім’ї, дітей та молоді.

У 2006 році нагороджений Почесною грамотою обласної державної адміністрації за проявлені самовідданість і професіоналізм при підготовці та реалізації робочої поїздки Президента України на Рівненщину.

Одружений. Виховує 2 синів – Андрія, 1998 року народження, учень 9А класу СпШ № 15 м.Рівне , Артема, 2009 року народження.







На правах реклами