Ми у Facebook
04.11.2014, 22:15

Знайомтеся, перша учасниця конкурсу "Моя кава"

Першою учасницею стала чарівна Люба Лошкарьова.
Любов до кави в мене хронічна і, напевно, пожиттєва. А почалася вона десь років із шістнадцяти. Саме тоді в кавʼярні я вперше замовила запашну арабіку із цукром та вершками. Незвичний смак сподобався! А коли, після випитої невеликої філіжанки, відчула приплив енергії, то зрозуміла, що кава – це моє, це надовго…

Зазвичай полюбляю смакувати цим напоєм зранку у товаристві приємних людей, це допомагає створити гарний настрій, адже можна поговорити на різні теми, поділися потрібними порадами. Взимку мені подобається пити чорну каву з лимоном, або помаранчевою скоринкою, і щоб горнятко було із прозорого скла.

А от під час відпочинку на морі влітку – кава чорна з вершками або латте– щоденний незамінний вранішній ритуал. При цьому на енергетику та сонячний настрій позитивно впливають такі елементи: розташування (щоб можна були сидіти і бачити море), обслуговування офіціантів (чи привітно вони ставляться до відвідувачів), чистота, музика, яка лунає в приміщенні (чи вона є сучасною). Разом з подругою за чашкою кави ми складаємо план відпочинку на день.

Отже, для мене кава – не просто напій, а стиль життя. Це не модний атрибут, а справжня «подруга», яка не зраджує, а розраджує, допомагає почуватися енергійною.



Той, хто набере найбільшу кількість перепостів у соціальних мережах отримає сертифсертифікат на 50 грн від кав’ярні "Кавові мешти"”. А учасники, які займуть 2 та 3 місця отримають сертифікати на 100 та 50 грн відповіднго, від того ж закладу. За перемогу у номінації вибір OGO.ua учасник отримає можливіть стати героєм програми "Ранкова кава" з Ольгою Данилюк.



А головна переможниця отримає ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ від "VASANTA-SPA" на суму 400грн (на SPA-послугу "ШОКОЛАДНЕ ОБГОРТУВАННЯ" та "Fish-spa")



Завітати до салону "VASANTA-SPA" можна за адресою: Рівне, вул.Княгині Ольги, 4а. Тел.: (0362) 43-85-31, (093) 506-33-54, (050) 916-50-48


З нетерпінням чекаємо на ваші фото і бажаємо перемоги!


Конкурс від OGO.ua - "Моя кава"





На правах реклами