Ми у Facebook
02.11.2014, 18:01

Рівненщина: у вогні згоріли тонни зерна, кури та кролі

У суботу, 1 листопада, і в ніч на неділю на території Рівненської області сталося 8 пожеж. Вогонь завдав значних збитків приватних господарствам. На щастя, обійшлося без людських жертв.
У Рівному о 22:19 сталося загоряння сміття в контейнері на території навчально-реабілітаційного комплексу «Особлива дитина» на вулиці Вербовій, 41. Вогнем знищено пластмасовий сміттєвий контейнер. ПРо це повідомили з Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

А о 22:30 у смт Смига Дуубенського району на території приватного господарства на вул. Прокопчука, 40, згорів автомобіль марки ВАЗ-2108.

Того ж дня у приватному господарстві на вул. Франка, 19 в селі Калинівка Сарненського району внаслідок пожежі пошкоджено стіг соломи 0,5 т. А на хуторі Круки, що у Дубенському районі, вогонь знищив 3 тонни соломи.

У селі Чабель Сарненського району в приватному господарстві згоріла дерев’яна господарча будівля 7 х 9 м. У селі Бугаївка Радивилівського району пожежею знищено дерев’яні стіни та покриття і перекриття господарської будівлі розміром 6 х 4 м.

Ввечері суботи в селі Городище Рівненського району, у приватному господарстві на вулиці Зеленій, 4 сталося займання у господарчій будівлі (цегляна, крита металочерепицею розміром 4 х 10 м). Вогонь знищив дах на площі 15 кв.м, речі домашнього вжитку. Пошкоджено перекриття. Загинули кури та кролі. Причина та збитки встановлюються.

Одразу ж після опівночі масштабна пожежа сталася у приватному господарстві на вул. Зеленій, 2 у с. Крупець Радивилівського району. Пожежа знищила покриття і перекриття господарської будівлі (цегляна будівля, крита бляхою) розміром 60 квадратних метрів, а також 2 тонни соломи і 6 тонн зерна (у тому числі 4 тонни пшениці та 2 тонни кукурудзи).





На правах реклами