Ми у Facebook
09.11.2014, 13:30

Ошуканих на Хеловін рівнян підтримають розіграшем призів

На Хеловін рівнян "киданули" на великі гроші. Молодь придбала квитки на "вечірку року", а отримала - її відсутність. Тепер же обманутих рівнян хочуть підтримати розіграшем квитків.
Днями в мережі з’явилася інформація про резонансну подію, яка викликала хвилю обурення серед молоді. Напередодні свята Хеловін в Рівному знайшлися нечисті на руку організатори, які вирішили «підзаробити», скориставшись довірою рівнян, та банально «кинули» їх на чималі гроші.

Більше про аферу за посиланням - Афера року у Рівному: молодь жорстоко кинули на гроші [+Фото]

Концертна агенція «Мегаподія», відома як організатор концертів та вечірок не тільки в Рівному, а й по всій Україні, вирішила підтримати ошуканих рівнян. Доки правоохоронці шукають шахраїв, агенція збирається безкоштовно запросити тих, хто постраждав від вищезгаданої афери, на один зі своїх концертів.

- Ми не можемо лишитися осторонь цієї неприємної події та пропонуємо частині «жертв заміської вечірки» безкоштовно відвідати концерт Макса Барських та гурту «Mirami», що відбудеться в нічному клубі «Лагуна» 15 листопада. Оскільки, на жаль, кількість місць в клубі обмежена, ми збираємося розіграти 20 квитків. Решта обманутих хлопців та дівчат, які зареєструються у нас, гарантовано зможуть відвідати наступні заходи, що організовуватиме «Мегаподія» у Рівному, - розповів керівник концертної агенції «Мегаподія» Роман Яворський.

Для цього необхідно прийти до нас з оригіналом квитка та документом, що посвідчує особу. Ми зареєструємо вас і шляхом жеребкування визначимо першу двадцятку щасливчиків. Розіграш відбудеться о 18:00 год. 10 листопада. Запрошуємо всіх охочих бути присутніми при жеребкуванні.

Додаткова інформація за телефоном: (096) 024 43 31 щоденно з 10:00 до 18:00.
Реєстрація проходитиме до 10 листопада включно!


Статті до теми:
Афера року у Рівному: молодь жорстоко кинули на гроші [+Фото]


Макс Барських та "МЕГАПОДІЯ" запрошують рівнян на вечірку [+Відео]






На правах реклами