Ми у Facebook
09.11.2014, 19:50

Лідер HR-напрямку Києво-Могилянської бізнес-школи відвідає Рівне [+Відео]

14-15 листопада у Рівному пройде навчальний модуль Києво-Могилянської бізнес школи “HR для перших осіб” від Ярослави Лоянич. В рамках програми Ярослава Лоянич поділиться досвідом створення цілісної системи управління персоналом та побудови основних HR-процесів у компанії. Дивіться проморолик заходу!
Модуль орієнтований на амбітних і відповідальних управлінців, які приймають рішення на рівні системи: топ-менеджерів, власників компаній, керівників HR-відділів.

Детальніше про програму “HR для перших осіб” у Рівному

Ярослава Лоянич має практичний 12-річний досвід управління у великих вітчизняних компаніях. Також 2 роки була генеральним директором холдингу “СКМ” і директором з персоналу «Вітмарк».


Детальніше про програму “HR для перших осіб” у Рівному


“HR-функція у бізнесі є завжди, хоч дуже часто власники, керівники компаній про неї навіть не задумуюються. Та від того, які люди потраплять у команду та які стосунки між собою побудують, залежить майбутнє компанії”, - коментує керівник відділу програм управлінського розвитку kmbs Наталія Черепухіна.



Детальніше про програму “HR для перших осіб” у Рівному

“Сьогодні дедалі більше власників та керівників бізнесів усвідомлюють вагу HR-системи для розвитку компанії. HR вже не сприймається ними як простий набір персоналу в компанію, перші особи розуміють, що навіть корпоративна культура та цінності працівників мають вагомий вплив на прибутки/збитки компанії. Зараз кожна компанія відчуває життєву необхідність у максимальній ефективності та злагодженій роботі колективу, - досягти цього якраз і допомагають якісно налагоджені HR-процеси у бізнесі: відбір, адаптація, мотивація, оцінювання, розвиток та навчання персоналу, створення корпоративної культури”, - розповідає координатор програми, лідер “Smart People” Тарас Комаренко.

Детальніше про програму “HR для перших осіб” у Рівному

Нагадаємо, що це вже другий модуль Києво-Могилянської бізнес школи у Рівному, адже 17-18 жовтня відбулась “Школа управління продажем” Михайла Винницького.

Детальніше про програму “HR для перших осіб” у Рівному

Дивіться відеоролик про навчальний модуль Ярослави Лоянич!






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ