Ми у Facebook
09.11.2014, 07:30

Мешканці будинку на Соборній відстояли свій підвал

Фото charivne.info

Багаторазові звернення до міського голови, пікети під стінами Рівненської міської ради нарешти дійшли до свого завершення. Мешканці будинку на вулиці Соборна, 57 відстояли право користуватися своїм підвалом.
Дев'ять місяців тому жителі будинку на вулиці Соборна, 57 били на сполох, адже всі їх речі, які зберігалися у підвалі будинку викинули просто на вулицю.

Місцевий підприємець хотіла зробити у підвальному приміщенні кав'ярню, мала жінка на це і рішення Рівненського міськвиконкому. Але при перших же спробах розпочати у підвалі ремон, зрозуміла, що мешканці готові відстоювати це приміщення.

Суд першої інстанції відмовив у задоволенні позову мешканців до підприємця, проте, згодом апеляційний суд відмінив це рішення.

- Я подала касаційну скаргу, але зрештою відмовилась від неї. Я відкликаю скаргу. Але там не буде офісу жодної партії, там не буде жодного бізнесу, а там буде як люди захотіли, аби там були створені комірки. На сьогоднішній день я, як громадський активіст, буду контролювати цей процес, - говорить підприємець Лідія Яромчук.

Тим самим мешканці будинку вул. Соборна, 57 (книгарня "Слово", центр міста) отримають можливість використовувати підвальне приміщення за призначенням.

Статті до теми:

Конфлікт з підвалом на Соборній у Рівному залагодять мирно

Жителі багатостраждального гуртожитку на Відінській благають про допомогу


Депутати Рівнеради прийняли мораторій на будівництво на Кіквідзе





На правах реклами