Ми у Facebook
11.11.2014, 08:31

На Рівненщині тренер з важкої атлетики колов дітям наркотики [+Фото]

Працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків викрили у Кузнецовську злочинну діяльність 31-річного тренера-важкоатлета Віталія, який робив дітям ін'єкції сильнодіючих небезпечних препаратів, обіг яких заборонено.
Чоловік ризикував здоров'ям вихованців, аби заробити грошей та заодно покращити результати дитячої спортивної школи.

У 11-літнього Кирила, якого тренував Віталій, в присутності батьків, у Кузнецовській медичній частині провели експертизу на наявність наркотиків у крові дитини. Експертиза дала позитивний результат, повідомляють у прес-службі рівненської міліції.

Правоохоронці провели санкціонований обшук в оселі тренера, під час якого виявили та вилучили близько півтисячі різних таблеток, ампул, флаконів сильнодіючих препаратів, обіг яких обмежено. У спортивній школі працівники міліції знайшли близько 500 пігулок, 20 пакетів із невідомою порошкоподібною речовиною, ампули, капсули та шприци із залишками крові та надписами імен дітей, кому вони вводились та мали вводитись. Крім того, міліціонери вилучили гроші в сумі 2140 гривень, які Віталій використовував для купівлі небезпечних речовин.

Віталій розповів правоохоронцям, що всі заборонені препарати він замовляв через мережу Інтернет та частину їх там же і збував. Міліціонери знайшли цьому підтвердження у комп'ютері тренера. Крім того, він вів постійну переписку з підлітками у соціальних мережах, де переконував у необхідності вживання так званого допінгу.







Джерело: visnyk.lutsk.ua

Фото СЗУ УМВСУ в Рівненській області





На правах реклами