Ми у Facebook
10.11.2014, 08:45

Рівне: кандидат у нардепи Олександр Данильчук програв суд

Ні перерахунку голосів, ні скасування виборів на 18 дільницях Сарненського району, що належить до одномандатного виборчого округу № 156, не буде.
Близько першої ночі 9 листопада Рівненський окружний адміністративний суд зачитав рішення у справі кандидата у народні депутати України Олександра Данильчука, який подав у суд на окружну виборчу комісію. Олександр Данильчук вимагав, аби вибори на 18 дільницях Сарненщини, де переміг його конкурент Сергій Євтушок, визнали недійсними або ж принаймні дозволили перерахувати там голоси, повідомляє rivnepost.rv.ua.

Суд відмовив у задоволенні позову, посилаючись на те, що під час виявлення порушень потрібно було одразу звертатися до правоохоронних органів, а цього ніхто не зробив.

Нагадаємо, перший заступник голови Рівненської обласної ради Олександр Данильчук балотувався на виборах народних депутатів України в одномандатному виборчому окрузі №156 (Березнівський, Костопільський, Сарненський райони) від "Блоку Петра Порошенка" і посів друге місце за підсумками виборчих перегонів. Перемогу в цьому окрузі здобув кандидат від ВО "Батьківщина" Сергій Євтушок, колишній міський голова Сарн та голова Сарненської райдержадміністрації. Він здобув 24 950 голосів, натомість Олександр Данильчук - 24 470, тобто на 520 голосів менше. Офіційні дані ЦВК збіглись із результатами паралельного підрахунку голосів командою кандидата-переможця - відразу після виборів у Євтушка говорили про очікуваний розрив у 500-600 голосів.

Статті до теми:

Рівне: міліція встановлює, чому горів будинок Данильчука

Рівненщина офіційно має вже п'ятьох нардепів

Вибори-2014: оброблено 100% протоколів





На правах реклами