Ми у Facebook
11.11.2014, 10:17

Волинь: звільнено начальника СБУ

Президент України Петро Порошенко звільнив двох голів управлінь Служби безпеки України. Своїх посад позбулися очільники служби у Черкаській та Волинській областях.

Відповідні укази опубліковані на сайті глави держави.

Так, указом №863 Володимир Мельникович звільнений з посади начальника управління Служби безпеки України у Волинській області, указом №864 Олег Котляр звільнений з посади начальника управління СБУ в Черкаській області, повідомляє visnyk.lutsk.ua.

Як нагадує портал "Четверта влада", Володимир Мельникович очолював УСБУ на Волині двічі - вперше він працював на посаді начальника управління Служби безпеки України у Волинській області з березня 2010 року до 5 лютого 2014 року.

До слова, тепер уже двічі колишній начальник УСБУ на Волині - уродженець Рівненщини. Мельникович Володимир Антонович народився 28 січня 1959 року в с.Дібрівськ Зарічненського району Рівненської області. За фахом юрист. В органах державної безпеки з 1985 року. Працював на посадах оперативного та керівного складу в Управліннях СБУ в Рівненській, Сумській, Тернопільській областях та Центральному управлінні СБУ. З 2005-го по 2007-й рік очолював Управління СБУ в Тернопільській області, з 2008-го по 2009-й рік - начальник Управління СБУ в Чернівецькій області.

Статті до теми:

У Рівному новий начальник СБУ

У Рівному СБУ збирає інформацію про полонених

Фото з сайту прокуратури Волинської області





На правах реклами