Ми у Facebook
11.11.2014, 12:30

Офіційна версія міліції: смерть дівчини на полюванні – вбивство з необережності [+Відео]

Сьогодні, 11 листопада, перший заступник начальника УМВС України в Рівненській області Іван Лішневець розповів про резонансне вбивство, яке сталося за участю брата екс-зятя Віктора Ющенка.
Стало відомо, що вбивство дівчини на полюванні сталося не у самому с. Зоря, а в 15 кілометрах від нього. Офіційна версія міліції – вбивство сталося з необережності.

- Під час полювання стався нещасний випадок. Причина - неналежне поводженням із зброєю. Ніякого навмисного вбивства не було. Наразі підозрюваний та очевидці дають свідчення. Кваліфікація злочину – вбивство з необережності. Вочевидь, дівчина не була ознайомлена з правилами поведінки на полюванні, тому перебувала не в тому місці, де потрібно, - розповідає Іван Лішневець. – Вистріл був здійснений з мисливської комбінованої гладко стрільної рушниці. Дівчина зазнала поранення у верхню частину правого плеча. Куля пролетіла на виліт, пробивши легеню та артерію. Вона померла дорогою до лікарні від крововтрати. Їй було 24 роки.

Наразі проводиться розслідування. Винному повідомлено про підозру за статтею 119 ККУ вбивство з необережності). Стаття передбачає до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, трагедія сталася вчора о 5 годині ранку. Під час фатальної події на місці перебувало троє осіб. За попередньою інформацією, дівчину застрелив брат Олексія Хахльова, співвласник парк-готелю «Швейцарія» Юрій Мірков.



Див. також:

Рівне: родич екс-зятя Ющенка на полюванні застрелив дівчину

Олексій Хахльов про смертельне полювання: "Так, біда сталась у мого двоюрідного брата"





На правах реклами