Ми у Facebook
13.11.2014, 16:33

Куди поїхати в листопаді: 3 дешеві подорожі у Європі

Подорожувати Європою з України можна легко і дешево, якщо хоча би трішки цікавитися новинами та акціями, які в інтернет-мережі майже щодня проводять бюджетні автобусні та авіакомпанії Європи. Автори проекту 1001idea.tk, який відкрився в українському інтернет-просторі минулого місяця, підготували для нас перелік кількох найактуальніших варіантів для бюджетних подорожей Європою.
Варшава, Польща

З України до центру Польщі неважко дістатися за 6-9 євро, якщо завчасно спланувати маршрут. До речі, на столицю Польщі, Варшаву, варто звернути увагу любителям бюджетних авіаліній. Саме звідси літають такі лоукостери як Easyjet та Ryanair. Крім того, польська авіакомпанія LOT час до часу пропонує знижки на маршрути до та з України, чим можуть скористатися мандрівники, що стежать за акціями авіакомпаній, повідомляє Інсайдер

Барселона, Іспанія

У листопаді-грудні авіакомпанія Wizzair пропонує вигідні авіаквитки всім охочим злітати на відпочинок до Середземного моря: Варшава-Барселона-Варшава обійдеться у 60 євро. Приклад бронювання ви можете знайти на сайті.

Не можемо не згадати про Smart-тарифи від МАУ, котрі пропонують авіаквитки на подорож, сплановану за 150 днів до вильоту, за півціни. Знижки на квитки періоду весна-літо до Барселони саме актуальні, якщо запланувати поїздку за півроку.

Копенгаген, Данія

Якщо довгими осінніми вечорами ви мрієте про весняну відпустку у данській столиці, до вашої уваги можливість листопада, яку дарує Ryanair: до Копенгагена з Варшави – за 20 євро.

Статті по темі:

На шенгенську візу доведеться подавати більше документів [ПЕРЕЛІК]

Як виготовити закордонний паспорт мешканцям Рівного та Рівненської області





На правах реклами