Ми у Facebook
16.11.2014, 11:37

Рівнян просять врятувати життя батька двох дітей

Рівнян просять допомогти врятувати життя батька двох діток Іллі Поленчука, на лікування якого потрібно близько 150 тисяч гривень.
Після лікування хвороби нирок Іллі Поленчуку поставили діагноз - гострий дифузний гломерулонефрит, нефротичний синдром. Чоловік отримав ускладнення, що призвело до обмеження рухів в обох кульшових (тазо-стегнових) суглобах. Під час цьогорічного МРТ-обстеження у серпні медики виявили в рівнянина ознаки двобічного аваскулярного некрозу головок обох стегнових кісток. "Двобічний синовіїт. Двобічний коксартроз", - незрозуміло і загрозливо звучать висновки медиків. А кажучи простіше, реальність така: щоб у майбутньому мати можливість рухатись, Ілля Поленчук потребує операції з заміни обох тазо-стегнових суглобів на титанові протези.

На купівлю обох протезів, операції з їх встановлення та до- й післяопераційні витрати потрібно близько 150 тисяч гривень. У родини такої суми грошей, на жаль, немає. Дружина Іллі нещодавно народила другу дитину а сам Ілля у зв’язку з хворобою пересувається лише на милицях. З кожним днем хвороба загострюється, а саме йде процес відмирання суглоба, і якщо його вчасно не замінити - зламається вся кістка.



До теми:

Держава виділила 7 мільйонів на протези військовим

Рівнян закликають усиновлювати дітей

На Рівненщині розшукує людей програма "Жди меня" [+Відео]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ