Ми у Facebook
18.11.2014, 23:00

ВІДЕО: У Рівному викладачку знайшли зарізаною у ванній [+Відео]

Шокуюче вбивство у Рівному: викладачку найбільшого університету міста зарізав рідний син. Жінка померла від чотирьох ударів ножем у різні частини тіла, а підозрюваний у вбивстві, зробивши свою чорну справу, викинув ніж у річку.
Зарізаною у ванні жінку знайшов молодший син. Людина померла від чотирьох ударів ножем у різні частини тіла. Та це ще не найжахливіше. Вже встановлено, що вбив жінку старший син. А все через те, що мати його повчала і змушувала йти працювати. Чоловік вже затриманий, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

ФОТО З МІСЦЯ ВБИВСТВА

Жінці було 46 років. Розлучена. Проживала у гуртожитку з двома синами на вулиці Студентській у Рівному. Того дня була вдома із старшим. Між людьми виник конфлікт. Син схопив кухонного ножа і зарізав матір у ванній кімнаті.

В ході огляду було виявлено колото – різані рани в область серця, живота і ноги. Пояснює, що певний період він з матір’ю мав неприязні стосунки. Пояснює, що матір його не годувала. Син мав конфлікт з приводу грошового забезпечення.

Підозрюваному у злочині 24 роки. Після скоєного він спокійно пішов з дому аби викинути у річку ніж. Страшну картину у ванній кімнаті застав його 16-річний брат.

В 18 годин її знайшов син менший, викликав швидку, криміналістів. Через кілька годин повернувся додому і підозрюваний у злочині. На місці саме працювала слідчо–оперативна група. Спершу чоловік не зізнавався у вбивстві власної матері. А потім підтвердив, що зарізав жінку. Нібито мати йому дорікала, що ніде не працює, живе за її рахунок. Тому не стримався і схопив ножа.

Подією як сусіди, так і колеги загиблої шоковані. Лариса працювала у водному університеті. Була доцентом кафедри філософії. Незабаром мала захищати докторську дисертацію. Викладачі характеризують загиблу, як дуже розумну та життєрадісну жінку.

Сусіди також розповідають тільки хороше про загиблу. Була активісткою, любила співати. Добрим словом відзиваються люди і про її дітей. Навіть подумати не могли, що старший син міг таке вчинити.

Чи був син у стані афекту коли вбивав власну матір – покаже відповідна експертиза. Наразі чоловік затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до 15 років у в’язниці.

Наразі відкрите кримінальне провадження за ст. 115, він в ІТТ, проводяться всі експертизи, його подальшу долю вирішить суд.



Статті до теми:

НУВГП висловив співчуття родині загиблої викладачки

Викладачка рівненського "водника", яку зарізав рідний син: біографія [+Фото]

Де сталося резонансне вбивство викладачки НУВГП: карта Рівного [+Фото]

Трагічний день студента у Рівному: зарізали викладачку

Джерело: "Рівне 1"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ