Ми у Facebook
17.11.2014, 23:14

ФОТО: Чим займаються студенти опівночі 17 листопада в центрі Рівного

Чим відрізняється цьогорічне святкування Дня студента в центрі Рівного - дізнайтесь далі!
Незважаючи на холодну погоду і періодичний дощ, у центрі Рівного ввечері 17 листопада - багато гомінких компаній студентів, які відзначають сьогоднішнє свято - День студента. Вночі синоптики прогнозують можливий мокрий сніг, але поки що в центрі Рівного погода хоч і холодна, але без снігу.

Студенти є студенти - вони "окупували" кафе, які цієї пори ще працюють у центрі міста, і галасливими компаніями прогулюються вулицею Соборною та майданом Незалежності, ділячись своїми студентськими турботами, радостями і переживаннями. А "родзинка" цьогорічного Дня студента у Рівному - це те, що, ідучи головною вулицею міста, можна побачити компанії молодих хлопців і дівчат, які не лише голосно жартують, сміються і "підколюють" один одного, а й... співають гімн України та періодично вигукують "Слава Україні! - "Героям слава!"

Хоч і кажуть, що молодь - завжди молодь, але Майдан і події після нього не могли не позначитись на настроях зовсім іще юних хлопців і дівчат. Патріотичні пісні та вигуки, які можна почути на вулицях міста, важко було уявити ще рік тому. А нині хлопці і дівчата, як не крути, дорослішають швидше... і гімн України звучить в їхніх юних устах по-особливому пронизливо і зворушливо. "Душу й тіло ми положим за свою свободу...", - лине на похмурих вечірніх вулицях листопадового Рівного...



До теми:

ВІДЕО: "Океан Ельзи" у Лондоні співає гімн України

ФОТО: ХУТІН ПУЙ - незвичне авто на Рівненщині [+Фото]

Фото з вебкамери "Рівне 1"





На правах реклами