Ми у Facebook
18.11.2014, 15:45

Рівненщина: визначено кращий сільський клуб

Клуб села Привільне, що на Дубенщині, став переможцем регіонального етапу огляду-конкурсу. Тепер саме він буде представляти Рівненщину на Всеукраїнському конкурсі сільських клубних установ.
Оцінювали клуби за декількома критеріями. Зокрема, враховували взаємодію культурно-освітніх, навчальних, позашкільних, фізкультурно-оздоровчих підрозділів. До уваги брали й роботу над залученням коштів для покращення матеріально-технічної бази, системність та форми роботи, а також рівень кадрового забезпечення.

У Привільненському клубі капітально відремонтовано приміщення, проведено реконструкцію огорожі. Котельню закладу переобладнали під альтернативне опалення - встановлено електричні конвектори. Також нещодавно придбали музичну апаратуру, комплекти крісел та меблів. Перемозі клубу сприяв також інноваційний підхід до роботи – перемога у грантовому конкурсі імені Степана Баторія (Польша); участь в обласних і районних конкурсах та фестивалях. Крім цього, працівники клубу постійно влаштовують культурно-розважальні, спортивні та благодійні заходи.

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА

Інші події в районах краю:

На Рівненщині про Євромайдан нагадуватиме калинова алея


Рівненщина: у Сарнах звільнили 35 директорів шкіл


Російські канали зняли програму про захоплення церков на Рівненщині [+Відео]





На правах реклами