Ми у Facebook
20.11.2014, 16:40

В полоні у бойовиків знаходиться більше 650 осіб

На сьогодні в полоні у бойовиків знаходиться більше 650 осіб, частина з цих людей перейшла на бік незаконних формувань
Про це повідомив глава Центру обміну полонених офіцер-парламентер Володимир Рубан, передає Еспресо.TV з посиланням на Новое Время.

"За уточненими списками, 650 з гаком людей", - сказав він.

При цьому офіцер заявив, що в це число також входять і люди, які перейшли на сторону "ЛНР" і "ДНР", "і ми їх ще також залишаємо в списку полонених".

За словами Рубана, "міністр оборони ДНР" сказав про майбутній обмін у форматі "40 на 40", після цього, якщо буде перемир'я, можуть бути висунуті якісь нові умови.

Відповідаючи на запитання про нібито існування списку осіб, яких бойовики не віддадуть ні в якому разі, він відповів: "Немає людей, яких не обміняють", та "Ніколи не говори" ніколи.

"Точної кількості людей, яких не віддадуть або намагаються не віддавати, немає. Заявлено, що не віддаватимуть бійців добровольчого батальйону Донбас, заявлено про Айдар. Є люди, які переміщені через кордон, і утримуються в Російській Федерації. Є люди, які добровільно або під тиском перейшли на сторону "ДНР" / "ЛНР", і вони також безповоротні ", - зазначив Рубан, додавши, що складати списки за категоріями осіб -" справа невдячна ".

18 листопада заступник голови адміністрації президента України Валерій Чалий заявив, що в полоні у терористів на сході України залишається більше 700 силовиків.

За даними СБУ, в полоні терористів залишаються 333 українських військових, 41 доброволець і два журналісти.

Статті по темі:

Рівненщина: військовослужбовцям виділили мільйон

Жоден рівнянин-учасник АТО не отримав статус учасника бойових дій





На правах реклами