Ми у Facebook
21.11.2014, 07:15

Привітайте Михайлину та Михайла!

На Свято Михайла вважається, що вже час прощатися із золотою осінню і готуватися до зустрічі зими. Окрім того, закінчується час справляти весілля, а в тих, хто ще не встиг одружитися, є час до закінчення посту поміркувати про шлюб.
Якщо на вашому шляху, дівчата, з’явився лицар на ім’я Михайло, то варто знати, яку характеристику дають астрологи його носію.

Характер Михайла відрізняється грунтовністю і врівноваженістю. Як правило, це серйозний, практичний, відповідальний і вольовий чоловік, який є опорою для батьків, друзів, дружини і дітей. У дитячому віці Михайло теж не галасливий і не примхливий. Він непогано вчиться, допитливий, акуратний, його поважають вчителі та однокласники. Батьки зазвичай не мають з ним абсолютно ніяких проблем, адже через свою самостійность Михайло прагне всього досягти сам, без сторонньої допомоги. Дорослий Михайло йде до своєї мети повільно, але впевнено. Він не любить ризикувати, тому складає докладний життєвий план, за яким методично йде. У спілкуванні демонструє дипломатичність і стриманість, хоча з друзями вміє і повеселитися.



Здоров'я у Михайла непогане. Зазвичай це міцний чоловік, витривалий до фізичних і моральних навантажень. Але йому не можна зловживати спиртним, інакше не минути проблем із серцем, артеріальним тиском, порушенням кровообігу.

21 листопада – Михайла: історія свята, народні прикмети, погода



У сімейних відносинах Михайло виявляє високу вимогливість до дружини, яка повинна бути ідеальною господинею, до того ж несварливою, м'якою, ніжною. Проте, варто віддати йому належне в тому, що дружина і діти за спиною Михайла завжди будуть захищені та забезпечені, адже він любить відчувати себе добувачем, незамінним для рідних. З дітьми володар цього імені суворий, але проявляє до їхніх рішень велику повагу, чим завойовує їхню прихильність і підтримку.



Рідкісне жіноче ім’я, похідне від Михайла – Михайлина. Якщо 21 листопада ви стали мамою донечки, то з вибором імені проблем немає.

Якими ж рисами вдачі наділені Михайлинки?

Осінні Михайлини володіють такою необхідною для досягнення поставленої мети якістю, як наполегливість, та й то вона частіше набуває форми впертості. Михайлина надзвичайно працьовита, м'яка, добросерда жінка, трохи сентиментальна. Любить читати жалісливі романи про любов і може проливати сльози над стражданнями їхніх героїв. Вона скромна, не любить привертати до себе увагу, поступлива. У сім'ї роль лідера охоче віддає чоловікові. Михайлина не дуже товариська, але гостинна. У великій компанії вона ніяковіє.

Свята та іменинники 20 - 26 листопада

Здоров'я у Михайлини досить непогане, але їй варто берегти підшлункову залозу і шлунок, харчуватися правильно.



У сімейних відносинах Михайлина воліє у всьому покладатися на чоловіка, вибираючи для себе роль турботливої дружини і матері. Щасливий шлюб для неї дуже важливий. Як жінка чутлива і романтична, вона завжди мріє про те, що її чоловік буде до неї уважний. З дітьми Михайлина ласкава, ніколи не буде кричати на них, а вже тим більше бити.

У день іменин прийнято дарувати приємні сувеніри з ім'ям, наприклад горнятко, футболку, рушник та все, що завгодно, головне, із написом самого імені. 









Отож, Жіночий Клуб щиро вітає усіх Михайлів, Михайлин, Михайловичів та Михайлівних!





На правах реклами