Ми у Facebook
30.11.2014, 11:15

Які шапки модні в сезоні осінь-зима-2014 [+Фото]

Ви помітили, що більшість місцевих красунь незалежно від віку люблять носити в’язані шапочки? Але світ моди-2014 не обмежується лише ними.
Важливим елементом гардеробу осені-зими цього року залишається головний убір. Нинішній сезон пропонує непередбачуваність стилів, матеріалів, форм і забарвлень для модних капелюшків, беретів і шапок 2014-го.

В'язані шапочки залишаються лідерами. Рівнянки зможуть обрати для себе варіанти з помпонами, бантами, блискучими нитками і навіть хутром. Це будуть і скромні моделі, які облягають голову, і різнокольорові берети, прикрашені… уявіть собі, пір'ям, і оригінальні шоломи, і об'ємні кепки.

Новий тренд: жінки в чоловічих образах

Теплі шапки з хутра норки, песця, соболя, кролика, чорнобурки, рудої лисиці представлені в класичному, ретро і епатажному стилях. Ще дизайнери Європи пропонують шапку-тюрбан в традиційних східних фарбах - рубін, малахіт, бірюза. Матеріали - хутро, шерсть, шкіра, вельвет, прикрашені яскравим камінням і квітами.

Осінній Must Have!..

Не забудьте і про капелюх! У моді - ковбойки в західному стилі. Двадцяті роки минулого століття повертають до життя капелюшки-клош, Федора, казанок, 60-70-ті - фетрові моделі коричневого, пісочного, малахітового кольорів. А стрази, витончені банти і пір'я складуть їм хорошу компанію.

Модно та практично: Рівнянки знову одягли гумові чоботи

Якщо ж, шановні пані, ви взагалі не носите капелюхів і шапок, тоді залишається зробити вибір на користь теплих пов'язок і хусток.

Читайте також:


Лунный календарь красоты на октябрь
Тренд сезона - вещи из пушистого мохера. Как носить и ухаживать
Как правильно носить короткую куртку [+ Фото]

Тренд: в’язані шапки
Тренд: в’язані шапки


Тренд: хутро
Тренд: хутро


Тренд: берети
Тренд: берети


Тренд: кепки
Тренд: кепки


Тренд: східні тюрбани
Тренд: східні тюрбани


Тренд: асиметрія
Тренд: асиметрія


Тренд: ушанки
Тренд: ушанки


Тренд: шапка-шарф
Тренд: шапка-шарф


Тренд: шапка-хустина
Тренд: шапка-хустина


Тренд: шляпи
Тренд: шляпи


Фото: hochu.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ