Ми у Facebook
22.11.2014, 16:30

Рівне романтичне! У місті стартував шалений проект «Швидкі побачення» [Фото+Відео]

Ви знаходитесь на самоті і відчуваєте, що у вас нема більше вибору, крім як залишатися на одинці? Ви відчуваєте, що вам не вистачає спілкування?
Ви стоїте перед змінами у житті - новий університет, новий будинок, нові друзі чи будь-які інші зміни...? Втомилися від постійних спроб Вашої бабусі влаштувати Вам особисте життя? Ми зламаємо ваше світосприйняття! Грайливий настрій та сором'язливі посмішки осяяли кафе «Рандеву». Саме туди п’ять хлопців та п’ять дівчат прийшли знайти свою долю!

В Рівному стартував шалений проект «Швидкі побачення», на яких молодь може знайти свою другу половинку або завести нові цікаві знайомства.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

Інформація про «Швидкі побачення» з”явилась на сайті www. Rivne1. tv. Охочих виявилось достатньо, щоб відзняти першу цікаву програму. У програмі взяли участь п'ять чарівних дівчат та п'ять мужніх хлопців.

На побаченнях заборонено запитувати номер телефону. Такими даними учасники обмінюються тільки, якщо симпатія хлопця та дівчини взаємна. Про це вони вказують в анкетах, які заповнюють в процесі побачення.



Група Швидкі побачення на "Рівне 1" у ВК

- Здивувало та вразило те, що на першій зйомці співпало аж п'ять пар!!! - розповідає один з авторів проекту Катя Дякевич.

- Дуже сподіваємось, що рівняни саме на наших побаченнях зустрінуть свої половинки. - додає Оля Келюх. - Приємно, що учасникам сподобалась наша шалена подорож у світ романтичного спілкування. А хлопці відзначили, що рівнянки – одні з найгарніших дівчат України!!!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО



Попередній запис обов’язковий для прийняття участі в заході. Анкету можна надіслати на адресу: katerinarivne1@ukr.net, або зателефонувати за номером 098-25-91-082

Швидкі побачення – чудовий спосіб фантастично провести незабутній вечір в приємній та затишній атмосфері одного з кафе або ресторану нашого чарівного міста!



Ми подбаємо про те, щоб Ви почували себе невимушено і комфортно, а Ваші нові знайомства принесли Вам позитивні емоції! :)

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

І пам'ятайте: Інколи один вечір може змінити все Ваше життя!!!





На правах реклами