Ми у Facebook
22.11.2014, 09:25

У Рівному постане новий храм [+Фото]

20 листопада 2014 року архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, на запрошення священика Богдана Приходька освятив хрест, наріжний камінь та заклав капсулу на місці будівництва храму на честь архистратига Божого Михаїла у місті Рівне неподалік залізничного вокзалу.
Владиці співслужили секретар єпархії прот. Сергій Лучанін, ректор Рівненської духовної семінарії прот. Віталій Лотоцький, настоятель громади свящ. Богдан Приходько та прибуле духовенство.

За богослужінням разом з духовенством та парафіянами молились Рівненський міський голова Володимир Хомко, екс-голова Рівненської обласної державної адміністрації Сергій Рибачок та начальник Рівненської дирекції залізничних перевезень Іван Груник.

Після чину освячення владика Іларіон розкрив значення храму для православного християнина та закликав вірних до молитви за мир та єдність.

Також архіпастир нагородив активних парафіян Архієрейськими благословенними грамотами та закликав присутніх долучитись до богоугодної справи побудови храму, повідомляє прес-служба Рівненської єпархії УПЦ КП.

БІЛЬШЕ ФОТО

До теми:

Біля залізничного вокзалу в Рівному збудують церкву

Храм на Рівненщині розписали іконами новопредставлених українських святих





На правах реклами