Ми у Facebook
22.11.2014, 15:08

Рівненський радіозавод повернули державі

Розірвано договір купівлі-продажу державного пакету акцій ВАТ «Рівненський радіотехнічний завод» на суму 25,5 млн грн через невиконання його умов.
Погодившись із доводами прокуратури у цивільній справі, Рівненський апеляційний господарський суд 11 листопада 2014 року прийняв рішення про розірвання договору купівлі-продажу державного пакету акцій ВАТ «Рівненський радіотехнічний завод», укладеного між підприємством та приватною структурою.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області, встановлено, що приватна фірма, яка одержала за договором акції радіозаводу на суму 25,5 млн грн, не виконала зобов’язання щодо нарощування обсягів виробництва продукції та внесення інвестицій у завод у формі капіталовкладення. Крім того, не було збережено чисельність робітників заводу, а навпаки - її зменшено упродовж останніх трьох років більш ніж удвічі.

Це стало підставою для пред’явлення позову регіональним відділенням Фонду державного майна України по Рівненській області.

Як запевняє прес-служба прокуратури Рівненщини, нині прокурори вживають заходів щодо стягнення з недобросовісної фірми-покупця штрафних санкцій за невиконання умов договору та повернення пакету акцій ВАТ «Рівненський радіотехнічний завод» у власність держави.

До теми:

Рівненський радіозавод оголошено банкрутом

Рівненський радіозавод через суд повернули у власність держави





На правах реклами