Ми у Facebook
23.11.2014, 19:05

ВІДЕО: Пожежа на Льонокомбінатівській у Рівному [Фото+Відео]

22 листопада о 12.15 до оперативно-чергової служби Головного управління ДСНС у Рівненській області за номером «101» надійшло повідомлення, що по вулиціЛьонокомбінатівській з вікна житлової квартири на 9 поверсі багатоповерхівки виходить дим.
ВІДЕО З МІСЦЯ ПОДІЇ

Господарів у квартирі не було. Тому, не гаючи часу, одне відділення рятувальників в апаратах захисту органів дихання піднялося по автодрабині у вікно палаючої квартири та подало на ліквідацію пожежі водяний ствол. Тим часом, друге відділення вогнеборців, піднявшись по сходовій клітині, за допомогою спецобладнання проникло в помешкання через вхідні двері. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС пожежу вдалося швидко ліквідувати, не допустивши при цьому розповсюдження полум’я за межі квартири.

На щастя, з мешканців будинку ніхто не постраждав. Наразі причина пожежі та розмір збитків встановлюється, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Рівненській області.

Загалом упродовж минулої доби на Рівненщині сталося три пожежі, унаслідок яких загинуло двоє людей. З початку листопада в області сталося 97 пожеж.



До теми:

Рівне: за спалення десяти цуценят - до півроку арешту [+Відео]

Рівненщина: чоловік обпік третину тіла

Пожежа у Рівному: подробиці





На правах реклами