Ми у Facebook
23.11.2014, 11:55

23 листопада у Рівному співають на ринку, щоб допомогти армії [+Відео]

На центральному продовольчому ринку в Рівному у вихідні проводять акцію "Волонтерська співанка". Її організував фонд "Руєвит", який збирає допомогу військовим у зоні АТО.
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

Про перший досвід проведення акції розповідає організатор акції "Волонтерська співанка" Тетяна Гонтар:

— Шукали нові форми залучення коштів на допомогу військовим: щоб не просто стояти зі скринькою, а привернути увагу людей з допомогою мистецтва. До нас минулої неділі на тому ж місці на ринку виступав тернопільський гурт воїнів-афганців. Вирішили перейняти ініціативу і започаткували "Волонтерську співанку". До акції долучилися виконавиця Христина Панасюк та соліст гурту "Карма" Павло Магола. Христина виконувала авторські пісні, а Павло — класику, патріотичні твори. Коли вони співали, навколо збиралися не тільки перехожі, а й матері, рідні солдатів, які перебувають зараз у зоні АТО. Дехто плакав. Насамкінець усі спільно помолилися за наших військових.

Під час першого концерту зібрали майже 10,5 тисячі гривень. Їх плануютиь витратити на амуніцію для військовослужбовців, пише rivnepost.rv.ua. А цієї неділі на ринку знову лунатиме музика на підтримку українського війська.



До теми:

На Рівненщині відновлюють найпотужніші в світі гаубиці [+Відео]

Рівненщина: військовослужбовцям виділили мільйон

Рівненській "Горині" передали утеплюючі будматеріали





На правах реклами